Groepsaccomodatie te koop in Spanje
Pension te koop in Spanje Bed and Breakfast te koop in Spanje
Hotel te koop in Spanje
 • Bed and Breakfast te koop
  Casa Oasis ligt precies op de grens tussen Andalusië en Murcia. Zelfs een dagje naar Granada is haalbaar.

 • Almendricos
  In Almendricos zijn er o.a. drie supermarkten, twee banken, een apotheek, een medisch centrum, twee scholen, heel veel bars, een mooi restaurant en meer….

 • Hotel te koop
  Vanuit het hotel kunt je prachtige wandelingen en/of fietstochten maken. Casa Oasis heeft vijf mountainbikes staan voor de gasten. Houdt u meer van het strand dan bent u binnen 25 minuten in San Juan de los Terreros of Aguilas.

 • Heerlijk vrij
  Casa Oasis heeft geen nabije buren en ligt geheel vrij. Toch bent u in 25 minuten in Lorca, aan de kust of in de natuur.

 • Genieten van uw gasten
  Vanaf het terras liggend op een ligbed kijkt u op de omliggende bergen. Een goed boek en af en toe aan de bar een versnapering. Dat is pas vakantie!!

 • 100% Privacy, perfect voor groepen
  Aan de zwembadbar heeft u 100% privacy. Al naar gelang de gasten kunnen ze heerlijk genieten van alle rust of helemaal ongestoord feesten en uit hun dak gaan om luide muziek.

 • Groepsaccomodatie te koop
  Stroomrekeningen krijgt u niet aangezien de zestig zonnepanelen u voorzien van gratis stroom.

 • Inboedel in de prijs inbegrepen
  In totaal zijn er 10 gasten en 3 privé slaapkamers en 9 badkamers. Alle slaapkamers hebben nieuwe bedden in Noord-Europese maten.

 • Activiteiten
  We hebben vijf mountainbikes voor de gasten en verder kunnen zij een wedstrijdje volleyballen of jeu de boulen.

Uniek object te koop


In deze staat en grootte is er zelden iets te koop in de kuststreken van Spanje. Met uitzicht op de omliggende bergen en slechts een klein half uur van het strand heeft u hier honderd procent privacy. Liggend aan de rand van het zwembad op één van de strandbedden voelt u zich echt op vakantie. De eigenaars hadden “Casa Oasis” opgezet voor hun oudste zoon, die echter weer terug is in zijn eigen branche de IT. Voor hun was het eigenlijk nooit echt hun “ding” en nu ze rond de zestig jaar zijn vinden ze het tijd om te gaan verkopen. Aangezien ze echte perfectionisten zijn voldoet alles in en rond dit kleine familie hotel/b&b aan de allerhoogste eisen. Potentiële kopers kunnen van het ene op het andere moment de zaak voortzetten en daarna hun eigen stempel op dit unieke object drukken. Lees verder -->

Vraagprijs


We zijn begonnen met een vraagprijs voor het geheel van €750.000. Dit is inclusief alle meubelen m.u.v. privé, een zonne-energie-installatie, een auto Hyundai Santa Fee, driedubbel beddengoed, 5 fietsen, serviezen, glazen, bestek, een opslagcontainer, extra bijzetbedden, kinderbedjes enz. Aangezien ik met een vriend van mij een nieuw project wil gaan opzetten in Nederland hebben we wat meer haast gekregen. Daarom bieden wij “Casa Oasis” nu aan voor de zeer scherpe vraagprijs van
€ 639.000. Als u echt geïnteresseerd bent en over redelijke goede financiën beschikt laten we dan een afspraak maken, zodat we u rond kunnen leiden en alles kunnen laten zien van ons kleine paradijs in Almendricos. Bent u na een bezoek nog enthousiaster geworden, dan gaan we er financieel absoluut uitkomen.

Waar gaat het om


Van de 20.000 m2 grond is 8.000 m2 omheind met een hoofd- en zijingang. Op het grote half verscholen parkeerterrein is plaats voor ongeveer 25 auto´s, waarvan 12 overdekt. De eigenaars hebben met veel energie ruim 4.000 m2 tuin gecreëerd. Op het buitenterrein vind u verder een minivoetbalveld, een petanquebaan en een beachvolleybalveld. Er is ruim 520 m2 bebouwd en ook het zwembad, terras en barbecuegebied is met ongeveer 550 m2 fors te noemen. Voor de gasten zijn er zeven tweepersoonskamers en een driepersoonskamer met in totaal 6 badkamers. Verder is er een inpandig appartement met twee slaapkamers, een zitkamer/keuken en een badkamer. Naast het zwembad bevindt zich een grote zaal met keuken/bar, waar 22 personen kunnen eten en recreëren. De zaal is voorzien van een geluidsinstallatie met eveneens boxen op het terras en een grote flatscreen TV voor films en/of TV. Het privégedeelte bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, een keuken, een zit/eetkamer, een patio en een dakterras (solarium). Casa Oasis heeft een eigen stroomvoorzieningen met liefst 60 zonnepanelen en een eigen watervoorzienig met een depot van 50.000 liter. Verder is er nog een wijnkelder, een extra douche/toilet bij de grote zaal en een afdak met vijf mountainbikes. Lees verder -->

Gegevens


Adres: Valdio 87, Almendricos (Murcia/Andalusië)
Woonoppervlakte: 520 m2
Terras: 500 m2
Perceel: 20.000 m2
Slaapkamers: 13
Badkamers: 9
Keukens: 3
Zwembad: ja, 10 x 5 mtr
Speciaal:
Wijnkelder, Petanque, Beachvolleybalveld, Overdekt parkeer terrein voor 12 auto’s, Overdekt barbecue gebied voor 22 personen, Zwembadbar en meer